Βερνίκια & Βαφές Νερού ή Διαλυτικού για Δάπεδα Βιομηχανικά, Τσιμέντου, Μωσαϊκών, Πέτρας, Ξύλου, κεραμικά ή κεραμίδια

Βερνίκια και Βαφές Νερού Βιομηχανικών Δαπέδων (Τσιμέντου & Μωσαϊκών)

Βερνίκια και Βαφές Νερού Βιομηχανικών Δαπέδων (Τσιμέντου & Μωσαϊκών)

Γιατί να χρησιμοποιήσω βερνίκι ή βαφή νερού στο δάπεδό μου και όχι διαλύτου;

 • Ήπια οσμή
 • Χαμηλή περιεκτικότητα V.O.C
 • Ευκολία εφαρμογής και σε κατοικημένους χώρους
 • Δεν αλλοιώνει την αρχική απόχρωση της επιφάνειας
 • Πολύ σκληρό επιφανειακά
 • Ελαστικό (δεν παρατηρούνται ρηγματώσεις)
 • Δίνει άριστο τελικό φινίρισμα
 • Πολύ μεγάλες αντοχές στο νερό
 • Μεγάλες αντοχές στα απορρυπαντικά

 

Απόδοση: 14 m2/l

Επιλέγοντας ένα τελικό βερνίκι ή βαφή νερού για βιομηχανικά δάπεδα, όπως το C110 Βερνίκι ή και Βαφή Τσιμέντου & Βιομηχανικού Δαπέδου A+B, επιτυγχάνετε τις υψηλότερες δυνατές αντοχές σε τριβή, κρούση, υγρασία και νερό, ενώ παράλληλα έχετε ένα άριστο σύγχρονο αισθητικό αποτέλεσμα. Παράλληλα μπορείτε να παραμείνετε σε παραπλήσιους χώρους από αυτόν που βάφεται χωρίς να ενοχλήστε από οσμές αλλά και στον ίδιο που βάφεται μετά την πάροδο 2 ημερών (2 ημέρες ελάχιστο για απλή χρήση χωρίς μεγάλες μηχανικές επιβαρύνσεις).

Βαφή ή βερνίκι δύο συστατικών για βιομηχανικά δάπεδα. Συνδυάζει εξαιρετικές αντοχές  ταυτόχρονα με την ευκολία τοποθέτησης και την φιλικότητα προς το περιβάλλον, αφού έχει πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε πτητικές οργανικές ενώσεις. Το ποσοστό του Β συστατικού δεν ξεπερνά το 10% του Α συστατικού και είναι απαραίτητο όχι για το τελικό στέγνωμα του υλικού αλλά για την αύξηση των μηχανικών αντοχών του τελικού φιλμ του προϊόντος. Έχει πολύ καλό άπλωμα και δίνει μια λεία και πολύ σκληρή επιφάνεια. Τα ειδικά πρόσθετα που περιέχει  προσφέρουν ιδιαίτερες αντοχές σε δυσκολίες όπως τα γδαρσίματα,  το «μαύρισμα» από τα παπούτσια, λιπαρά υπολείμματα κλπ.

Είναι πολύ σκληρή επιφανειακά ενώ ταυτόχρονα τόσο ελαστική που να μπορεί να ακολουθεί τις συστολές-διαστολές της επιφάνειας, χωρίς να δημιουργούνται ρωγμές.

Χρωματίζεται από το σύστημα χρωματισμού της εταιρείας μας, παρέχοντάς σας 25.000 αποχρώσεις, ενώ παράλληλα δεν αλλοιώνεται η αρχική απόχρωση με την πάροδο του χρόνου.

Πρόσθετη ευκολία η ήπια οσμή, ενώ παράλληλα έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε V.O.C. με αποτέλεσμα την δυνατότητα εφαρμογής της σε κατοικημένους χώρους χωρίς την δημιουργία των γνωστών προβλημάτων.

Χρησιμοποιήστε το επίσης για εύκολες οικονομικές ανακατασκευές και σε οικιακούς χώρους, όπως τα παλιά μωσαϊκά, κεραμικά πλακάκια κ.α. Γενικά το υλικό έχει άριστη πρόσφυση σε κάθε είδους επιφάνεια.

Προετοιμασία Εφαρμογής: Ιδανικές συνθήκες εφαρμογής:  Θερμοκρασία: 10°-30°C, Υγρασία: σχετικά χαμηλή. Προετοιμάζουμε όλες τις επιφάνειες έτσι ώστε να είναι καθαρές απαλλαγμένες από σαθρά, λίπη, άλατα, σκουριές και κάθε είδους υπολείμματα.

 • Έχουν προηγηθεί οι απαραίτητες προεργασίες της επιφάνειας..
 • Τοποθετούμε το Quality in Life C110 Βαφή Τσιμέντου & Βιομηχανικού ΔαπέδουA+B σε δύο ή τρεις στρώσεις, ανάλογα με το ποιόν της επιφάνειας και το αποτέλεσμα που επιθυμούμε να επιτύχουμε (περισσότερες στρώσεις υλικού μεγαλύτερο πάχος φιλμ, μεγαλύτερες αντοχές μηχανικές, χημικές κλπ).

Οδηγίες Εφαρμογής:

 • Ανακατεύουμε πολύ καλά το Α συστατικό όπως βρίσκεται στο δοχείο του, παράλληλα προσθέτουμε αργά ανακατεύοντας το Β συστατικό. Ο χρόνος εργασιμότητας του υλικού ανέρχεται στα 45΄, μην χρησιμοποιήσετε υλικό το οποίο έχει ξεπεράσει το χρόνο αυτό.
 • Δεν χρειάζεται αραίωση, το υλικό είναι έτοιμο προς χρήση.
 • Η επόμενη στρώση μπορεί να εφαρμοστεί μετά την πάροδο 2-4h.

Η τοποθέτηση των αντικειμένων στον χώρο, προτείνετε μετά την πάροδο 3-4 ημερών από την τελική τοποθέτηση της βαφής. Κάθε χρήση πριν την πάροδο των 15 ημερών θα πρέπει να πραγματοποιείται με προσοχή, έως ότου η επιφάνεια αναπτύξει πλήρως τις ιδιότητές της και κατ’ επέκταση τις αντοχές της.

Μικρές Συμβουλές

 • Μετά τις πρώτες ημέρες εφαρμογής και προκειμένου να εργαστούμε στον χώρο προτείνουμε να πατάτε με μαλακά παπούτσια ή και αν είναι εφικτό τις 2-3 πρώτες ημέρες, μόνον με κάλτσες.
 • Χρησιμοποιήστε παλιά κιλίμια να μεταφέρετε ή γενικά να σύρετε αντικείμενα στον χώρο, βάζοντάς τα κάτω από τα αντικείμενα που έχετε να μεταφέρετε.
 • Αποφύγετε την χρήση χλωρίου, προτιμήστε κάποιο άλλο απολυμαντικό.
 • Τελειώνετε την καθαριότητα του δαπέδου αφήνοντας όσο το δυνατόν λιγότερο νερό στην επιφάνειά σας.

Εργαλεία Εφαρμογής:  Το προϊόν Quality in Life C110 Βαφή ή Βερνίκι Τσιμέντου & Βιομηχανικού ΔαπέδουA+B μπορείτε να το εφαρμόσετε με

 • Πινέλο
 • Ρολό
 • Μηχάνημα βαφής Airless
 • Πιστόλι αέρος

Αποχρώσεις – Υφή: Λευκό, διατίθεται επίσης σε δύο βάσεις (D & TR) για χρωματισμό σε 25.000 αποχρώσεις. Σε δύο τύπους : Gloss & Satin.

Αποθήκευση: Αποφεύγετε τις απότομες αυξομειώσεις θερμοκρασίας, αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο,  αποθηκεύετε τα υλικά σε μέρη σκιερά, με χαμηλή υγρασία. Θερμοκρασία Αποθήκευσης: 5-30°C

Οδηγίες Ασφαλούς Χρήσης

S 2 - ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΑΣΦΑΛΩΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ
S29 - ΜΗΝ ΑΔΕΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ
S46 - ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ Ή ΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ ΤΟΥ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ
Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε την Καρτέλα Δεδομένων Ασφαλείας του προϊόντος

Πληροφορίες Μεταφοράς

Το υλικό δεν θεωρείται επικίνδυνο σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις σε ζητήματα μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων οδικά (A.D.R.), σιδηροδρομικά (RID), θαλάσσια (IMDG code) και αεροπορικά (IATA).

Ετικέτες κινδύνου σύμφωνα με τις οδηγίες 67/548/CEE και 1999/45/CE και μεταγενέστερες τροποποιήσεις και προσαρμογές: καμία

Φυσικές και Χημικές Ιδιότητες
Χρώμα : Λευκό
Οσμή : καμία οσμή
Διαλυτότητα : διαλυτό σε νερό
pH : 8,20
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Ειδικό βάρος : 0,992 Kg/l
Θεωρητική Απόδοση : 12-14 m2/l
Αντοχή στο Πλύσιμο : Ναι
Χρόνος Αποθήκευσης : 1 έτος (Ελάχιστος χρόνος)
Κωδικός Τίτλος Μέγεθος Χρώμα Τιμή
21521008 C 110 Gloss Βερνίκι Τσιμέντου & Βιομηχανικού Δαπέδου Α’+B 0.75 lt Transparent - Διάφανο 13.50 €
21521030 C 110 Gloss Βερνίκι Τσιμέντου & Βιομηχανικού Δαπέδου Α’+B 3 lt Transparent - Διάφανο 49.50 €
21521100 C 110 Gloss Βερνίκι Τσιμέντου & Βιομηχανικού Δαπέδου Α’+B 10 lt Transparent - Διάφανο 160.50 €
21601008-23 110 Βαφή Gloss, Satin, Mat, P-D-TR Τσιμέντου & Βιομ/κού Δαπέδου Α’+B 0.75 lt Transparent - Διάφανο 14.95 €
21601030-23 110 Βαφή Gloss, Satin, Mat, P-D-TR Τσιμέντου & Βιομ/κού Δαπέδου Α’+B 3 lt Transparent - Διάφανο 55.95 €
21601100-23 110 Βαφή Gloss, Satin, Mat, P-D-TR Τσιμέντου & Βιομ/κού Δαπέδου Α’+B 10 lt Transparent - Διάφανο 181.83 €

Name:
Email:
Subject:
Message:
x