Βαφές, Υποστρώματα και τελικά βερνίκια ξύλινων δαπέδων υψηλής αντοχής

Γιατί να χρησιμοποιήσω βερνίκι νερού στο δάπεδό μου και όχι διαλύτου;
Επιλέγοντας ένα τελικό βερνίκι νερού για πατώματα, όπως το Parquet Laquer, επιτυγχάνετε τις υψηλότερες δυνατές αντοχές σε τριβή, κρούση, υγρασία και νερό, ενώ παράλληλα έχετε ένα άριστο σύγχρονο αισθητικό αποτέλεσμα. Παράλληλα μπορείτε να παραμείνετε σε παραπλήσιους χώρους από αυτόν που βάφεται χωρίς να ενοχλήστε από οσμές αλλά και στον ίδιο που βάφεται μετά την πάροδο 2 ημερών (2 ημέρες ελάχιστο για απλή χρήση χωρίς μεγάλες μηχανικές επιβαρύνσεις). Αν έτυχε να ζηλέψετε τα προ-βαμμένα δάπεδα θα διαλέγατε μόνον το συγκεκριμένο υλικό.

 

Βαφή για την αλλαγή απόχρωσης ξύλινων επιφανειών

Βαφή για την αλλαγή απόχρωσης ξύλινων επιφανειών

Γιατί να χρησιμοποιήσω βαφή και να μην χρωματίσω το ίδιο το βερνίκι;

 • Άοσμο
 • Ευκολία εφαρμογής
 • Άριστο αισθητικό αποτέλεσμα
 • Ομοιόμορφη απόχρωση
 • Εκατοντάδες αποχρώσεις
 • Πολύ οικονομικό

 

Απόδοση: 12 m2/l 

Για την αλλαγή απόχρωσης μιας ξύλινης καινούργιας επιφάνειας, και για να λάβετε το πλέον καλαίσθητο αποτέλεσμα προτείνουμε την βαφή η οποία θα σας δώσει μία ομοιόμορφη απόχρωση στο ξύλο, αφήνοντας τα νερά αυτού να αναδειχθούν, χωρίς να λάβετε αντιαισθητικές διχρωμίες που είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν όταν το τελικό βερνίκι είναι χρωματισμένο (στα διπλά περάσματα).

Επιπλέον κάθε πιθανή φθορά στο τελικό βερνίκι κατά το πέρασμα του χρόνου, όταν αυτό είναι διάφανο, δεν φαίνεται ιδιαίτερα έντονα, σε αντίθεση με ένα έγχρωμο τελικό βερνίκι που και η μικρότερη γρατζουνιά δημιουργεί αντιαισθητικό αποτέλεσμα.

Ειδική βαφή υδατικής διασποράς που αντικαθιστά πλήρως τις συμβατικές του διαλυτικού.

Κατάλληλη για κάθε ξύλινη επιφάνεια που επιθυμούμε να αλλάξουμε την απόχρωσή της. Διεισδύει στο ξύλο δίνοντας ένα ομοιόμορφο χρώμα.

Ιδανική για ξύλινα πατώματα, ευκολία στην χρήση (δεν απορροφάτε αμέσως, δίνοντας στον επαγγελματία την ευκολία χρόνου για την επίτευξη ομοιόμορφου αισθητικού αποτελέσματος.

Πρόσθετη ευκολία η υδατική της βάση δεν έχει οσμή, με αποτέλεσμα την δυνατότητα εφαρμογής της σε κατοικημένους χώρους χωρίς την δημιουργία των γνωστών προβλημάτων.

Ιδανική για εφαρμογές σε παιδικούς χώρους: πατώματα, ξύλινα παιχνίδια, ξύλινα έπιπλα κλπ.

Για τον ιδιώτη δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για απλές, άμεσες και πολύ εύκολες στην χρήση δυνατότητες επισκευής και ανανέωσης των επίπλων του και όχι μόνο.

Χρωματίζεται σε εκατοντάδες αποχρώσεις.

Μικρές Συμβουλές: Κατά την διαδικασία της βαφής καλό είναι να έχετε δίπλα σας ένα παλιό, καθαρό πανί, λίγο νωπό, και να «μαζεύετε» το χρώμα. Εφόσον στεγνώσει η βαφή, επιχρίετε δύο ή και περισσότερες στρώσεις Quality in Life Sealer μέχρι οι πόροι του ξύλου να «γεμίσουν» εντελώς και τρίβετε ελαφριά. Στην συνέχεια τοποθετείτε το τελικό βερνίκι επιπλοποιίας.

Οδηγίες Εφαρμογής:

Ανακατεύουμε πολύ καλά το υλικό όπως βρίσκεται στο δοχείο του.

 1. Δεν χρειάζεται αραίωση, το υλικό είναι έτοιμο προς χρήση.
 2. Κατά την διάρκεια της εφαρμογής ανακατεύουμε συχνά και ελαφρά για την ομογενοποίηση της απόχρωσης.
 3. Η επόμενη στρώση (sealer ή τελικό βερνίκι) μπορεί να εφαρμοστεί μετά την πάροδο 2h.

Εργαλεία Εφαρμογής: Το προϊόν Quality in Life Βαφή μπορείτε να το εφαρμόσετε με

 • Σφουγγάρι
 • Πινέλο
 • Ρολό
 • Μηχάνημα βαφής Airless
 • Πιστόλι αέρος
Κωδικός Τίτλος Μέγεθος Χρώμα Τιμή
20911008 Βαφή 0.75 lt Transparent - Διάφανο 5.75 €
20911030 Βαφή 3 lt Transparent - Διάφανο 19.26 €

Name:
Email:
Subject:
Message:
x