Γιατί σας προτείνουμε βαφή με ειδικά τροποποιημένες υδατικές διασπορές και όχι ένα συμβατικό σύστημα διαλύτου (με πτητικούς οργανικούς διαλύτες) ή δύο συστατικών (με ισοκυανικά):

Η εταιρεία μας, πιστή πέντε δεκαετίες στην ποιοτική κατοχύρωσή σας, έχει χρόνια στραφεί στην επιβεβλημένη πλέον ανάγκη της προστασίας του περιβάλλοντα χώρου και γενικότερα του περιβάλλοντος.

Διατηρώντας σαν αρχή την άριστη ποιότητα του τελικού προϊόντος, σεβόμενη τις προσωπικές ανάγκες του κάθε καταναλωτή και κάθε ζωντανό οργανισμό που κατοικεί στον πλανήτη μας, εδώ και δυο δεκαετίες, σας παρέχει την δυνατότητα βαφής με χρώματα υδατοδιάλυτα οικολογικά, παρακάμπτοντας τα συμβατικά διαλύτου.

 

Gel Real Cleaner Graffiti

Gel Real Cleaner Graffiti

Ειδικό Καθαριστικό Επιφανειών από Graffiti και Ρύπους

  • Για τον καθαρισμό επεμβάσεων με graffiti
  • Για τον καθαρισμό ρύπων
  • Για να επαναφέρω την όψη της επιφάνειά μου στην αρχική της μορφή (χωρίς επεμβάσεις).

Ειδικό καθαριστικό σε μορφή τζελ για τον καθαρισμό επιφανειών από επεμβάσεις graffiti και ρύπους. Επεμβάσεις με συμβατικά σπρέι βαφής σε κάθε είδους επιφάνεια, μπορούν να απομακρυνθούν εύκολα, αφήνοντας ελάχιστα ή και μηδενικά ίχνη της επέμβασης. Επίσης μπορείτε εύκολα να απομακρύνετε την αιθάλη από επιφάνειες στην οποία έχουν εκτεθεί. Σε βαμμένες και διακοσμημένες επιφάνειες, θα πρέπει πριν τον καθαρισμό να πραγματοποιήσετε δείγμα σε μικρό μέρος της επιφάνειας για να διαπιστώσετε την σταθερότητα της αρχικής βαφής.

Κωδικός Τίτλος Μέγεθος Χρώμα Τιμή
23089008 Gel Real Cleaner Graffiti 0.75 lt Transparent - Διάφανο 14.00 €
23089030 Gel Real Cleaner Graffiti 3 lt Transparent - Διάφανο 52.45 €

Name:
Email:
Subject:
Message:
x