Γιατί σας προτείνουμε βαφή με ειδικά τροποποιημένες υδατικές διασπορές και όχι ένα συμβατικό σύστημα διαλύτου (με πτητικούς οργανικούς διαλύτες) ή δύο συστατικών (με ισοκυανικά):

Η εταιρεία μας, πιστή πέντε δεκαετίες στην ποιοτική κατοχύρωσή σας, έχει χρόνια στραφεί στην επιβεβλημένη πλέον ανάγκη της προστασίας του περιβάλλοντα χώρου και γενικότερα του περιβάλλοντος.

Διατηρώντας σαν αρχή την άριστη ποιότητα του τελικού προϊόντος, σεβόμενη τις προσωπικές ανάγκες του κάθε καταναλωτή και κάθε ζωντανό οργανισμό που κατοικεί στον πλανήτη μας, εδώ και δυο δεκαετίες, σας παρέχει την δυνατότητα βαφής με χρώματα υδατοδιάλυτα οικολογικά, παρακάμπτοντας τα συμβατικά διαλύτου.

 

Quality in Life A86C

Quality in Life A86C

Έγχρωμη, Αντιρρυπαντική Βαφή σκυροδεμάτων, υψηλής αντοχής.

 • Ήπια οσμή
 • Χαμηλή περιεκτικότητα V.O.C.
 • Ευκολία εφαρμογής και σε κατοικημένους χώρους
 • Προσφέρεται σε 25.000 αποχρώσεις
 • Ελαστικό (δεν παρατηρούνται ρηγματώσεις)
 • Απόλυτα αδιάβροχα, άριστη Αντιρρύπανση.
 • Δίνει άριστο τελικό φινίρισμα
 • Πολύ μεγάλες αντοχές στο νερό. Αντοχή στο πλύσιμο έως 80bar.
 • Πολύ σκληρό επιφανειακά
 • Μεγάλες αντοχές στα απορρυπαντικά

 

Απόδοση: 14 m2/l

Έγχρωμη Αντιρρυπαντική Βαφή για βιομηχανική χρήση (σκυροδέματα, σήραγγες, τεχνικά κλπ.).

Συνδυάζει εξαιρετικές αντοχές ταυτόχρονα με την ευκολία τοποθέτησης και την φιλικότητα προς το περιβάλλον, αφού έχει πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε πτητικές οργανικές ενώσεις. Έχει πολύ καλό άπλωμα και δίνει μια λεία και πολύ σκληρή επιφάνεια. Τα ειδικά πρόσθετα που περιέχει προσφέρουν ιδιαίτερες αντοχές σε δυσκολίες όπως αντιρρυπαντικές ιδιότητες, αδιαβροχοποίηση, γδαρσίματα, λιπαρά υπολείμματα κλπ. Είναι πολύ σκληρή επιφανειακά ενώ ταυτόχρονα τόσο ελαστική που να μπορεί να ακολουθεί τις συστολές-διαστολές της επιφάνειας, χωρίς να δημιουργούνται ρωγμές. Μπορεί να πλυθεί άφοβα με πίεση 80bar, και χρήση απορρυπαντικών. Πρόσθετη ευκολία η ήπια οσμή, ενώ παράλληλα έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε V.O.C. με αποτέλεσμα την δυνατότητα εφαρμογής της σε κατοικημένους χώρους χωρίς την δημιουργία των γνωστών προβλημάτων. Ο καθαρισμός από τις επεμβάσεις πραγματοποιείται με το ειδικό καθαριστικό Gel Real Cleaner Graffiti.

Ανάγκες & Λόγοι Εφαρμογής

 • Αισθητικής (από παρεμβάσεις τρίτων στις επιφάνειες)
 • Καθαριότητας (από αφισοκολλήσεις, γκράφιτι κλπ, εφόσον μπορούμε να καθαρίσουμε τις παρεμβάσεις)
 • Οικονομίας αφού στις επεμβάσεις χρειάζεται πλύσιμο και όχι επαναβαφή

Πλεονεκτήματα Antigraffiti A86C

 1. Αντοχή σε εξωτερικές χρήσεις.
 2. Δεν περιέχει σιλικόνη, γεγονός που το προστατεύει από την γήρανση.
 3. Διατίθεται σε τρεις τύπους : gloss, satin & mat, γεγονός που σας βοηθά στην επιλογή του συγκεκριμένου υλικού έναντι άλλων, καθώς μπορεί να συμμορφώνεται με κάθε μελέτη σας, κυρίως φωτοτεχνικής εντός των σηράγγων.
 4. Σε 3-5ημέρες από την εφαρμογή δημιουργείται τόσο σκληρός υμένας που απλά υλικά είναι αδύνατον να αποκτήσουν ισχυρή πρόσφυση σε αυτόν.
 5. Δρα με δύο τρόπους:
  5.1. Δημιουργεί μια πολύ σκληρή επιφάνεια, η οποία δεν επιδέχεται εύκολα άλλο υλικό και πολύ περισσότερο, δεν επιτρέπει την άριστη πρόσφυση αυτού.
  5.2. Η επιφάνεια δεν έχει απορροφητικότητα, με αποτέλεσμα η οποιαδήποτε επέμβαση να μπορεί να καθαριστεί εύκολα.
 6. Εφαρμόζεται ως διάφανο βερνίκι ή ως βαφή
  6.1. Επιχρίεται πάνω από κάθε είδους χρώμα –υδατικής διασποράς ή διαλύτου- στην άχρωμη μορφή του, δημιουργώντας ένα προστατευτικό φιλμ το οποίο δεν αλλοιώνει  την υπάρχουσα απόχρωση.
  6.2. Χρωματίζεται και τοποθετείται σαν χρώμα σε κάθε επιφάνεια που επιθυμούμε, η οποία έχει το κατάλληλο υπόστρωμα, σε όλες τις διεθνής αποχρώσεις (RAL) καθώς επίσης και σε χιλιάδες άλλες αποχρώσεις από χρωματολόγια που χρησιμοποιούνται από την εταιρεία μας.
 7. Είναι απόλυτα φιλικό με το περιβάλλον και τον χρήστη, δεν περιέχει διαλύτες, πτητικά οργανικά στοιχεία ή ισοκυανικά ως δεύτερο συστατικό.
 8. Είναι η εξέλιξη των κλασικών – συμβατικών – υλικών πολυουρεθάνης δύο συστατικών ή πολυμεριζόμενης με υγρασία.
 9. Είναι άοσμο, άφλεκτο και με την ελάχιστη πρόληψη κατά την εφαρμογή του (Βλ. MSDS), δηλαδή επικίνδυνο μόνον κατά την κατάποση ή την επαφή με τα μάτια. 

Προετοιμασία Εφαρμογής: Ιδανικές συνθήκες εφαρμογής:  Θερμοκρασία: 10°-30°C, Υγρασία: σχετικά χαμηλή. Προετοιμάζουμε όλες τις επιφάνειες έτσι ώστε να είναι καθαρές απαλλαγμένες από σαθρά, λίπη, άλατα, σκουριές και κάθε είδους υπολείμματα. Πραγματοποιούμε όλες τις απαραίτητες προεργασίες της επιφάνειας (επισκευές, κλείσιμο οπών, στοκαρίσματα, αστάρωμα)

Οδηγίες Εφαρμογής: 

 • Ανακατεύουμε πολύ καλά το υλικό όπως βρίσκεται στο δοχείο του.
 • Δεν χρειάζεται αραίωση, το υλικό είναι έτοιμο προς χρήση.
 • Η επόμενη στρώση μπορεί να εφαρμοστεί μετά την πάροδο 2-4h και όχι άνω των 36h.
 • Κάθε χρήση πριν την πάροδο των 15 ημερών θα πρέπει να πραγματοποιείται με προσοχή, έως ότου η επιφάνεια αναπτύξει πλήρως τις ιδιότητές της και κατ’ επέκταση τις αντοχές της. Αποτρέψτε το Graffiti και καθαρισμό ή πλύσιμο πριν την πάροδο 20 ημερών.

Τρόπος Εφαρμογής: Τοποθετούμε το Anti-graffiti A86C σε δύο ή τρεις στρώσεις, ανάλογα με το ποιόν της επιφάνειας και το αποτέλεσμα που επιθυμούμε να επιτύχουμε (περισσότερες στρώσεις υλικού μεγαλύτερο πάχος φιλμ, μεγαλύτερες αντοχές μηχανικές, χημικές κλπ).

Εργαλεία Εφαρμογής: Το προϊόν Anti-graffiti A86C μπορείτε να το εφαρμόσετε με

 • Πινέλο
 • Ρολό 
 • Μηχάνημα βαφής  Airless

Πώς να καθαρίσετε μια επιφάνεια με παρέμβαση graffiti: Ανάλογα με το είδος του graffiti που πραγματοποιήθηκε

 • Υψηλή πίεση -Ζεστό νερό : (κανονικές βαφές, σκόνη, αφισοκολλήσεις κ.α.)
 • Ειδικό Καθαριστικό A 86 Cl και κατόπιν άφθονο νερό : (νίτρο-διαλυτά ακρυλικά spray ή ανεξίτηλοι μαρκαδόροι)

Έχει χρησιμοποιηθεί σε έργα της ΠΑΘΕ, ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, ΕΡΓΟΣΕ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ, ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ, Ε65, ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ.

Κωδικός Τίτλος Μέγεθος Χρώμα Τιμή
23031-008 Antigraffiti A86C Λευκό 0.75 lt White - Λευκό 9.00 €
23031-030 Antigraffiti A86C Λευκό 3 lt White - Λευκό 31.50 €
23031-100 Antigraffiti A86C Λευκό 10 lt White - Λευκό 98.50 €

Name:
Email:
Subject:
Message:
x